1

Onderwerp: witte marsepein?

Hoi,

Ik heb witte marsepein nodig. Kan ik dan het beste de voorgekleurde kopen? Of is die ook niet spierwit?

2

Re: witte marsepein?

Die is zeker mooi wit, de vorgekleurde!
Alleen vind ik 'm lastiger "bewerken" dan de marsepein die ik normaal gebruik en zelf kleur ;)

3 Laatst bewerkt door jolan1982 (07-10-2010 20:07)

Re: witte marsepein?

maar lukt het om blanke marsepein spierwit te krijgen?

en waarom is de voorgekleurde moeilijker te bewerken?

4

Re: witte marsepein?

Hier zijn al heel veel topics over geweest. O.a. van mij. Mijn ervaring is dat voorgekleurde witte marsepein nooit zo wit is als fondant. En ook heel lastig te kleuren is. De voorgekleurde scheurt heel snel.

5

Re: witte marsepein?

En zelf wit maken dus ook niet verstandig?

6

Re: witte marsepein?

Net wat Esther zegt, er is echt al héél veel over geschreven, als je even zoekt op Marsepein AND Wit* moet het lukken (wel de AND ertussen en ook het * achter wit, dan vind je wit en witte.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag