1

Onderwerp: Verhouding monchou/slagroom

Tussen de lijst vullingen vond ik deze vulling:
monchou + slagroom met bastognekruimels / kersen vlaaivulling

Nu vraag ik me af wat de verhouding is tussen de monchou(of roomkaas) en de slagroom.
Of is het gewoon veel slagroom maken en dan spatelen of hoe moet ik het zien??

Hopelijk kunnen jullie me helpen.
Bedankt!

Ken jij de webshop van Taartmonster.nl al?? Neem dan snel een kijkje op: http://shop.taartmonster.nl/
OF http://www.facebook.com/taartmonster We bestaan 1 jaar, check onze aanbieding!

2

Re: Verhouding monchou/slagroom

Niemand????

Ik wil dit graag morgen maken...
En vandaag de ingrediënten in huis halen....

Ken jij de webshop van Taartmonster.nl al?? Neem dan snel een kijkje op: http://shop.taartmonster.nl/
OF http://www.facebook.com/taartmonster We bestaan 1 jaar, check onze aanbieding!

3

Re: Verhouding monchou/slagroom

misschien deze aanhouden: http://www.deleukstetaarten.nl/recept/1 … ouvulling/ ?

Piglet: "Pooh, how do you spell love?"
Pooh: "you don't spell it, you feel it."

4

Re: Verhouding monchou/slagroom

Hoi Rabbeltje,
deze had ik ook gevonden, maar ik twijfelde of deze goed zou zijn.
En dan kan ik hier gewoon de bastognekruimels erdoor heen roeren dus....
Lijkt me ook top!

Bedankt!

Ken jij de webshop van Taartmonster.nl al?? Neem dan snel een kijkje op: http://shop.taartmonster.nl/
OF http://www.facebook.com/taartmonster We bestaan 1 jaar, check onze aanbieding!