Onderwerp: Wat bakt beter een springvorm of hoge bakvorm?
Ik denk erover om een paar nieuwe bakvormen te kopen. Ik heb wel al wat springvormen en met wat bakpapier kan je een kapsel toch hoog bakken.
Ik vind de bakvormen in de hebshop mooi maar zijn ze ook handig?
Ik bedoel, bij de blandavorm blijft het biscuit plakken en moet ik wat stroken bakpapier erin doen om ze heel uit de vorm te krijgen. Moet je bij de extra hoge vorm alleen invetten en meel doen of is het toch wel beter om daar ook bakpapier te gebruiken.
Op zich werken de oude springvormen wel heel goed. Ik vind de kapsels mooi hoog worden.
Wat is op de lange termijn volgens jullie handiger om te gebruiken, niet naar de kosten gekeken.
De ouderwetse springvorm of de bakvorm uit bv. de hebshop?
Bedankt maar weer!!
http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod … ts_id=2691
www.carolabaktzoethoudertjes.nl