1

Onderwerp: HELP: nu cc met toef botercrème maken voor morgen??

Morgen is het dag van de leraren en ik wil de juf van Joëlle cc's geven met een toef botercrème.

2 vraagjes hierover:
* Ik had nog bc staan van een taartje (geen 1:1, maar mix)..kan ik hier nog patiddes doorheen doen voor de toef??
* Als ik ze nu opspuit, kan ik ze dan tot morgen bewaren en doe ik dat dan in de koelkast???

Heb hier echt effe hulp bij nodig... :/

Everyday is chocolateday...
Schrijf je voor geweldige workshops en gastworkshops in via www.j4cake.nl

2

Re: HELP: nu cc met toef botercrème maken voor morgen??

Als je ze in de koelkast zet gaat dat goed. Even van tevoren wel eruit halen, anders is de creme zo hard!

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek

3

Re: HELP: nu cc met toef botercrème maken voor morgen??

persoonlijk zou ik de cc's niet in de koelkast zetten, dan drogen ze namelijk zo snel uit....is zo zonde vind ik... :s

en ik denk dat je er zeker nog wel patiddes doorheen kan mengen hoor, tenzij het misschien al een smaak heeft??

4

Re: HELP: nu cc met toef botercrème maken voor morgen??

Geen probleem om nu te maken met botercrème van mix en morgen te serveren.
Gisteravond cupcakes met crème bij mijn tante gebracht en vanavond alleen maar complimenten gekregen (beetje caramel erdoor doet wonderen :+), ze waren vanavond nog stevig genoeg en stonden niet in de koelkast, gewoon in de koelste kamer in het huis.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag