1

Onderwerp: Hoe krijg je een hoog (normaal) choco kapsel?

Hallo allemaal,

als ik een chocolade biscuit bak, krijg ik die nooit zo hoog als een normale. Hoe kan ik dit oplossen? Meer beslag erin doen, die van een maat groter in de tabel?

Alvast bedankt voor het lezen  :Y

Gr Kelly

2

Re: Hoe krijg je een hoog (normaal) choco kapsel?

ik weet niet of je mix gebruikt of zelf cacao er door heen doet maar bij mij blijft de chocomix ook iets achter tov de gewone mix. wat ik vaak doe is de eieren eerst 10 mixen dan de chocomix ed er bij en dan nog eens 8 minuten mixen, wordt wel luchtig maar blijft altijd iets lager en meer belag werkt altijd.

3

Re: Hoe krijg je een hoog (normaal) choco kapsel?

Ik doe altijd iets meer mix erbij (wel in verhouding).

Ben jij al wederom geboren ? Handelingen 2:38 ;)

4 Laatst bewerkt door djehr (03-10-2010 21:35)

Re: Hoe krijg je een hoog (normaal) choco kapsel?

Als je van de gewone mix een chocobiscuit wil maken dan vervang je 10% van de mix voor cacao en voeg je 20% meer ei toe. Dan gaat het goed en wordt je kapsel weer hoog.