Onderwerp: wat is basterdsuiker ?
hoy , kan iemand mij helpen en mij vertellen wat basterdsuiker is . Ik kan het hier in belgie niet vinden, als jullie het ook niet weten door wat kan ik het dan vervangen in een recept ????
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » wat is basterdsuiker ?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoy , kan iemand mij helpen en mij vertellen wat basterdsuiker is . Ik kan het hier in belgie niet vinden, als jullie het ook niet weten door wat kan ik het dan vervangen in een recept ????
Als ik mij niet vergis is basterdsuiker gewoon bruine of witte suiker
Basterdsuiker bevat ongeveer 10% stroop en daarin zit uiteraard vocht.
Daarbij is de fijne kristal van basterdsuiker veel sneller opgelost dan de veel drogere kristalsuiker.
het is dus niet hetzelfde, maar het schijnt in Belgie niet te krijgen te zijn...
Nee, inderdaad. Ik vervang het altijd door gewone suiker en dan werkt perfect.
Cassonade Graeffe van de Tiense Suiker. dat is wel basterdsuiker
Oh echt? Dat noemen wij namelijk gewone bruine suiker goed om te weten!
Klopt, cassonade is basterdsuiker. In Nederland heb je dan behalve deze lichtbruine ook nog witte en donkerbruine. Wat is het toch heerlijk om dicht bij de grens te wonen; zo kun je van beide landen het beste kopen!
Overigens kun je in recepten de basterdsuiker ook prima vervangen door (fijne) krisalsuiker hoor...
oke , gewone kindjessuiker dus, zo noemen ze bij ons de cassonade van Tienen ( er staat een kindergezichtje op de verpakking ). Bedankt allemaal !!!!!
Ohhh....hebben jullie helemaal geen bruine basterdsuiker ????
Dat heb je toch ECHT nodig als je rijstpap gaat eten
Hier dus niet....
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » wat is basterdsuiker ?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.