1

Onderwerp: vraagje kersenvlaaivul,vanilecreme en chococrisp

heb nog ff een vraagje ,als iemand idee heeft,wil een vulling doen van  kersenvlaaivulling met vanillecreme en chococrisp.doe ik dan zowel bij de chococrisp als kersenvulling eerst een laagje vanillecreme,zou dat lekker zijn ,heb de kersenvariant zelf nog nooit geproeft.
Carla

Re: vraagje kersenvlaaivul,vanilecreme en chococrisp

lijkt mij lekker, maar wel machtig...
persoonlijk zou ik de vanille achterwege laten.
misschien kun je de taart afsmeren met botercreme met vanillesuiker??
ik roep ook maar wat hoor ;)

Ik zing mijn eigen wijsje!

3

Re: vraagje kersenvlaaivul,vanilecreme en chococrisp

wat erg lekker is

een dun laagje slagroom met daar bovenop de kersenvlaaivulling en dan als 2de laag slagroom (of nog eens met kersenvulling erbij) ;)

wel aangevette slagroom gebruiken.