1 Laatst bewerkt door Esterke (30-09-2010 16:24)

Onderwerp: scheef stapelen

en dan niet de topsy vorm maar dan dat de bovenste taart iets naar voren/achter hangt/staat

Ik ga een brioche taart maken met twee theekopjes erop. Die theekopjes wil ik dan gekantels/schuin op de taart zetten hoe moet ik dit stutten en steunen?


Als ik een afbeelding vind zet ik em hier nog bij

dit is er een http://picasaweb.google.com/AllAboutCra … ToDreamOn#

groet
Ester

2

Re: scheef stapelen

Ik denk met een flinke pen door kopje en ondertaart.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: scheef stapelen

Mirjam5 schreef:

Ik denk met een flinke pen door kopje en ondertaart.

ik heb net opn internet gezien dat ze het doen met een styropor maand die zetten ze er tussen en die is ook bekleed en versierd.

Anders toch zoals de topsy schuin snijden

4

Re: scheef stapelen

de "studconstructie" staat in het zelfde boek, idd een lange pin en ook nog korte tussen de lagen

Groetjes Nathalie