Tuurlijk
Alles valt of staat met de juiste verhouding (en natuurlijk de bereidingswijze)
Fijnste verhouding (vrij lastig): op 1 ei 25 à 30 gram suiker, 15 gram bloem, 5 gram maizena, 1/4 gram zout.
Eenvoudige verhouding (makkelijk): op 1 ei 35 gram suiker, 30 gram bloem, 10 gram maizena, 1/4 gram zout.
Zeer eenvoudige verhouding (erg makkelijk maar minder lekker): op 1 ei 40 gram suiker, 37.5 gram bloem, 12.5 gram maizena, 1/4 gram zout. Bij deze verhouding kun je eventueel 12.5 gram zelfrijzend bakmeel gebruiken met 12.5 gram maizena en 25 gram bloem.
De eieren zijn M en het bloem moet patentbloem zijn (oftewel type 45 of patisseriebloem)
Het beste kun je de eieren met de suiker even au bain marie opkloppen en dan verder kloppen in de machine tot het in een dik lint van de klopper afdruipt.
Dan in gedeeltes de droge ingrediënten er luchtig doorspatelen. Doe het voorzichtig maar snel, zodat het zo snel mogelijk in de voorverwarmde oven kan op 150 graden.
Open de oven zeker het eerste kwartier niet, en als je ziet dat het mengsel ongelijkmatig rijst of te snel bruin wordt staat je oven te heet.
Succes!
Ik raad trouwens de tweede variant aan 