Onderwerp: kan dit?
Ik heb gisteren slagroom warm laten worden en bon bon bloc erin gedaan. Dit een nacht in de koelkast gezet en nu wil ik het opkloppen en het lijkt wel een mouse. Kan ik dit nog wel gebruiken? Is dit nog wel goed?
Susan
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » kan dit?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb gisteren slagroom warm laten worden en bon bon bloc erin gedaan. Dit een nacht in de koelkast gezet en nu wil ik het opkloppen en het lijkt wel een mouse. Kan ik dit nog wel gebruiken? Is dit nog wel goed?
Dat lijkt me de bedoeling toch. Waarom zou het niet goed zijn?
Als je het niet vertrouwd: Altijd eerst zelf proeven, voor je het op de taart doet
Volgens mij hoort het juist mousse te worden
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » kan dit?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.