1

Onderwerp: Hoe deze taart bewaren...

Ik vind zoveel verschillende antwoorden en dan net niet het goede antwoord op mijn vraag...
Dus hoop dat jullie me willen helpen :Y

Ik ga een ronde 24cm taart maken met biscuit van de shop en gevuld met jam en pudding en afgesmeert met boterceme (en ook dijkjes daarvan)

Nu vraag ik me af of ik hem in de koelkast moet bewaren of juist erbuiten...
Ik wil hem zaterdag-middag maken voor zondagmiddag...
ik hoop dat jullie me kunnen helpen :)
Liefs wanda.

2

Re: Hoe deze taart bewaren...

volgens mij moet de pudding in de koelkast, maar er staat op het forum een hele handige lijst met vullingen die buiten de koelkast bewaard mogen worden!

verder in een taartdoos of een grote plastic zak!

N-Joy Cakes

3

Re: Hoe deze taart bewaren...

Dank je wel...
En als ik m met jam en bc met saroma maak moet ie dan in of juist uit de koelkast en gaat het fondant niet nat worden als ik m in de koelkast bewaar...
Sorry veel vragen :o