1

Onderwerp: krokant chocoladelaagje als vulling: hoe?

Ik lees hier wel eens dat sommigen als vulling in de taart een krokant chocoladelaagje voorzien. Nu heb ik al gezocht met de zoekfunctie, maar ik vind niet terug hoe je dit doet. Wie kan me helpen en uitleggen hoe je zo'n laagje in de taart krijgt?

Groetjes van Natascha!

2

Re: krokant chocoladelaagje als vulling: hoe?

De gesmolten chocolade in een spuitzakje doen en dan een raster van lijntjes maken.

Groetjes, Elly

3

Re: krokant chocoladelaagje als vulling: hoe?

Elly67 schreef:

De gesmolten chocolade in een spuitzakje doen en dan een raster van lijntjes maken.

En dan even laten drogen? Of in de koelkast?

Groetjes van Natascha!

Re: krokant chocoladelaagje als vulling: hoe?

In de koelkast hardt het sneller uit :)

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

5

Re: krokant chocoladelaagje als vulling: hoe?

Super! Bedankt dames!

Groetjes van Natascha!

6

Re: krokant chocoladelaagje als vulling: hoe?

Wat ook goed gaat is van die reuze hagelslag door de botercreme.
Dat heb ik laatst bij iemand gegeten en dat bleef heel goed.

7

Re: krokant chocoladelaagje als vulling: hoe?

nnicole1234 schreef:

Wat ook goed gaat is van die reuze hagelslag door de botercreme.
Dat heb ik laatst bij iemand gegeten en dat bleef heel goed.

Inderdaad ook een goed idee! En niet moeilijk!

Groetjes van Natascha!

8

Re: krokant chocoladelaagje als vulling: hoe?

Ik smelt de chocolade en smeer het dun op de hele taart, hierna laten uitharden in de koelkast en dan de laag vulling erop.

9

Re: krokant chocoladelaagje als vulling: hoe?

miekido schreef:

Ik smelt de chocolade en smeer het dun op de hele taart, hierna laten uitharden in de koelkast en dan de laag vulling erop.

ja zo doe ik het ook!!! Erg lekker!!!

Pluk de dag!
liefs, Anita

10

Re: krokant chocoladelaagje als vulling: hoe?

dat heb ik 1x gedaan en toen zakte de vloeibare choco in mijn biscuit
met als gevolg dat er op sommige plaatsen dikke stukken choco zaten... misschien maar eens zo'n raster proberen, thnx voor de tips

Kettingtaart ronde 6, Thema Zomer in felle kleuren!!