Re: lijst met vullingen die je kunt invriezen
Hele fijne lijst dankjewel! De tip om de vulling op een sheet te smeren, op te rollen, boterhamzakje erom te doen vind ik super!
Maar waar koop je die sheets?
http://karenannecakes.blogspot.nl/
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » lijst met vullingen die je kunt invriezen
Hele fijne lijst dankjewel! De tip om de vulling op een sheet te smeren, op te rollen, boterhamzakje erom te doen vind ik super!
Maar waar koop je die sheets?
Hele fijne lijst dankjewel! De tip om de vulling op een sheet te smeren, op te rollen, boterhamzakje erom te doen vind ik super!
Maar waar koop je die sheets?
Was geloof ik mijn tip. ik doe dat niet op speciale sheets, gewoon op een stuk huishoudfolie. Dat oprollen en hup in een hersluitbaar diepvrieszakje.
Erg handig om te weten allemaal. We kunnen blij zijn dat jullie er op t forum zijn
Heb de lijst opgeslagen en zal zeker weten van pas komen!
Heel handig topic
Geloof dat deze er nog niet bij staat:
Dulce du leche kan ook ingevroren worden (ook los)
Iemand enig idee of je de monchoubaverois van de receptenrubriek ook kunt invriezen?
Thanks alvast!
Iemand ook al getest of je de banketbakkersroom ook los in de vriezer kan doen?
banketbakkersroom kan ook los in de vriezer
Kan ik kersenbavaroise invriezen?
Heb dit net gemaakt, maar wil toch een andere vulling in mn taart gaan doen...
Misschien dat ik er overheen gelezen heb, maar kan je royal icing ook invriezen.
Zoja, heeft het dan na het ontdooien nog een bepaalde handeling nodig?
Ik heb nl altijd te veel en vind het dan zonde om weg te gooien.
groetjes,
Bianca
Heel handig topic
Geloof dat deze er nog niet bij staat:
Dulce du leche kan ook ingevroren worden (ook los)
Met wat vertraging, maar hij staat er nu tussen hoor
Thanx
banketbakkersroom kan ook los in de vriezer
Ook aangepast
Misschien dat ik er overheen gelezen heb, maar kan je royal icing ook invriezen.
Zoja, heeft het dan na het ontdooien nog een bepaalde handeling nodig?
Ik heb nl altijd te veel en vind het dan zonde om weg te gooien.
groetjes,
Bianca
Ik heb geen idee, maar ik zou zeggen probeer het eens. Ennu.....laat het me weten
Kan ik kersenbavaroise invriezen?
Heb dit net gemaakt, maar wil toch een andere vulling in mn taart gaan doen...
Hier heb je nu natuurlijk niets meer aan.....
Maar ik had het je ook niet kunnen vertellen helaas.
Heb je het geprobeerd?
dvarekamp schreef:Kan ik kersenbavaroise invriezen?
Heb dit net gemaakt, maar wil toch een andere vulling in mn taart gaan doen...Hier heb je nu natuurlijk niets meer aan.....
Maar ik had het je ook niet kunnen vertellen helaas.
Heb je het geprobeerd?
Ik heb het gewoon ingevroren en zie wel wat het wordt als ik het binnenkort een keer ga ontdooien. (Zorg wel dat ik een andere vulling achter de hand heb )
Laat je even weten of het gelukt is? Ben benieuwd
Allereerst hartstikke bedankt voor deze lijst...
Misschien val ik wel in herhaling maar kan je een taart met bavarois mix die je van de webshop koopt ook invriezen?
en eventueel ook jam soorten, zoals aarbeienjam of kersenjam.
gr
Allereerst hartstikke bedankt voor deze lijst...
Misschien val ik wel in herhaling maar kan je een taart met bavarois mix die je van de webshop koopt ook invriezen?
en eventueel ook jam soorten, zoals aarbeienjam of kersenjam.
gr
Jam gaat zo wie zo prima.
En van de bavaroise mixen heb ik alleen de aardbeien geprobeerd, en dat ging oop goed. Ik neem aan dat het dan met de andere smaken ook geen probleem is
Iemand die toevallig al een keer zwitserse room los heeft ingevroren?
Hij staat wel in de lijst maar niet als 'ook los'.
Ik ga het sowieso proberen want heb een gigantische hoeveelheid over( dr oetker met slagroom ipv water zoals op verpakking), maar misschien heeft iemand ervaring?
Zo niet laat ik het hier wel weten!
Laat je even weten of het gelukt is? Ben benieuwd
Nou ik heb het gisteren ontdooit (de kersenbavaroise), op het aanrecht laten staan, geen succes!
Er kwam veel vocht vrij, heb een beetje hiervan erdoor heen geroerd, dit ging soort van schiften. Daarom maar een nachtje in de koelkast in de hoop dat het nog op zou stijven (de smaak was wel aardig), maar het bleef te dun.
Misschien in de koelkast laten ontdooien beter? Geen idee, maar ik doe dit dus niet meer!
Gelukkig had ik nog slagroom en bokkenpootjes in huis!!
Passie schreef:Laat je even weten of het gelukt is? Ben benieuwd
Nou ik heb het gisteren ontdooit (de kersenbavaroise), op het aanrecht laten staan, geen succes!
Er kwam veel vocht vrij, heb een beetje hiervan erdoor heen geroerd, dit ging soort van schiften. Daarom maar een nachtje in de koelkast in de hoop dat het nog op zou stijven (de smaak was wel aardig), maar het bleef te dun.Misschien in de koelkast laten ontdooien beter? Geen idee, maar ik doe dit dus niet meer!
Gelukkig had ik nog slagroom en bokkenpootjes in huis!!
Ik lees je berichtje nu pas. Jammer dat het niet lukt, maar ben wel blij dat je het even laat weten. Thanx!
Royal icing kan in de vriezer, na het ontdooien wel weer flink mixen!!! Zelf getest
Kan de bastognebotercreme die hier op de site bij de recepten staat ook los ingevroren worden? En moet je het dan ook nog opnieuw mixen? Ik heb zelf tot nu toe alleen de 123 merengue botercreme gebruikt.
Ik heb op dit moment een bakje merengue botercreme met witte chocolade erdoor in de vriezer staan. ben benieuwd, ik zal even posten als ik m heb ontdooid!
Ik heb op dit moment een bakje merengue botercreme met witte chocolade erdoor in de vriezer staan. ben benieuwd, ik zal even posten als ik m heb ontdooid!
Ging prima! deksel eraf en laten ontdooien en een keer doorroeren. ook de tip van heel even in de magnetron werkte super. hoefde niet meer te kloppen.
:-)
Hoi,
Weten jullie of je die appetaartyoghurt vullen kunt inviezen?
Alvst bedankt
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » lijst met vullingen die je kunt invriezen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.