Onderwerp: zelfrijzend bakmeel maken
ik wil zo wat maken met zelfrijzend bakmeel ik heb alleen bloem, zuiveringszout en bakpoeder in huis. weten jullie wat de verhoudingen zijn om daar zelfrijzend bakmeel van te maken.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » zelfrijzend bakmeel maken
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
ik wil zo wat maken met zelfrijzend bakmeel ik heb alleen bloem, zuiveringszout en bakpoeder in huis. weten jullie wat de verhoudingen zijn om daar zelfrijzend bakmeel van te maken.
Er zijn net drie taarten de deur uit en zit nu even te ontspannen. Dit heb ik gevonden met de zoekfunctie:
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=94331
in mijn oude kookboek staat dat er per 100gr. bloem 3gr. bakpoeder gebruikt wordt om zelfzijzend bakmeel te krijgen.
kun je ook gist er bij gebruiken? in plaats van bakpoeder?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » zelfrijzend bakmeel maken
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.