Onderwerp: Suiker in de koelkast?

Goeie morgen!
Ik heb een biervat-taart gemaakt, bedankt Glamour voor de inspiratie!
Maar daar bovenop zit kandijsuiker, zeg maar als het ijs in het biervat.
En nu vraag ik me af: Kan ik dit er al op doen en de taart dan in de koelkast zetten of neemt de kandijsuiker dan vocht op en wordt het een drapje?
Bedankt en goed weekend!

2

Re: Suiker in de koelkast?

Voor de suiker zou ik hem niet in de koelkast zetten. Maar de hamvraag is....wat heb je er voor vulling in zitten? Als de vulling in de koelkast moet zou ik proberen om de kandijsuiker tijdelijk te verwijderen. Maar ik weet natuurlijk niet of dat nog kan.... :s

Volg je hart...want dat klopt!

Re: Suiker in de koelkast?

Hij is gevuld met gele room en chocolademousse...in de koelkast dus!
Ik denk dat ik dan de kandijsuiker in een plastis zakje mee geef en dat ze dat er dna op het laatste moment overheen strooien...
Of is dat heel raar?

4

Re: Suiker in de koelkast?

Ik zou dat niet raar vinden hoor. Een zielig hoopje gesmolten suiker....dat zou ik pas raar vinden om mee te krijgen als klant!

Volg je hart...want dat klopt!

Re: Suiker in de koelkast?

:lol: Das ook weer waar!
Thanks voor je hulp!

6

Re: Suiker in de koelkast?

Graag gedaan!!!

Volg je hart...want dat klopt!