1

Onderwerp: Vraag over bountyvulling

Hmm... ik heb net het volgende recept hier op het forum gevonden:

+/- 200 gr bounty (ik gebruikte mini's)
1 zakje vanillesuiker
400 gram room
1 zakje klop klop
Werkwijze
-Verwarm de bounty met de room in een pan tot de chocolade gesmolten is
-Breng het aan de kook en laat kort doorkoken
-Doe de crème in een schaal en laat goed afkoelen; zet evt.met deksel op de schaal een nacht koud weg.
-Klop de klop klop op tot slagroom◦
-Klop met de garde van de mixer de crème luchtig op, voeg tijdens het kloppen de vanillesuiker en slagroom toe.


Is die room gewoon slagroom?

Re: Vraag over bountyvulling

ja kijk wel naar het vetpercentage
Dat het 40 procent is , meestal staat er ook wel op dat je het kunt opkloppen

3

Re: Vraag over bountyvulling

room is inderdaad de slagroom (tenminste dat gebruik ik ervoor)

N-Joy Cakes

4

Re: Vraag over bountyvulling

Hm lekker, heb er nu al zin in, ga het zo meteen halen!  :Y

5

Re: Vraag over bountyvulling

Oh nog een vraagje.. Is het na het maken in te vriezen??