1

Onderwerp: Pati-creme

Ik wil graag een taart gaan vullen met pati-creme, maar nu wil ik daar een smaakje aan toevoegen. Bijvoorbeeld speculaaskruimels erdoor, of hazelnootmousse ervan maken. Heeft iemand hier ervaring mee? Vraag me af of het lekker is...

Verder vraag ik me af of je pati-creme eerst moet koelen voordat je het opklopt..

2

Re: Pati-creme

tja pati creme is een soort van slagroom, die je eigenlijk steviger kan opkloppen, dus lijkt mij wel dat het lekker kan zijn. ik zou het gewoon uitproberen en ons laten weten hoe het is geworden.

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!

3

Re: Pati-creme

Nou..het is bastognekoekjes-pati-creme geworden. En het is heerlijk! Het lijkt ook veel minder vettig dan slagroom..zeker voor herhaling vatbaar.

4

Re: Pati-creme

ja en je houdt het goed buiten de koelkast 24 uur, dus ideaal als je gaat bekleden met marsepein. ik klop het eerst altijd en als ik er dan bijvoorbeeld chocolade schaafsel en nootje en cacao door heen doe, klop ik dit er laten met een lepel doorheen. het is wel fijn spul.

Re: Pati-creme

zou je door paticreme ook ahornsiroop kunnen mengen?

Taart in de morgen,  Een dag zonder zorgen.