1

Onderwerp: ideeen gevraagt

Hoi allemaal,

Binnenkort mag ik een taart gaan maken voor een collega.
Ze is 18 geworden en wil dit graag in haar taart verwerkt hebben.
Het moet in principe een gewone slagroomtaart worden, graag een ronde. Ze vond met mbc met caramel en met frambozen erg lekker en ze houd ook van ananas. Denk dat ik het voor de vulling maar bij caramel en frambozen hou, want ananas erbij lijkt me niet zo'n hele lekkere combi.
Voor de 18 wou ze graag een ouwelprint (zelf kon ze geen leuk plaatje vinden nog) of van fondant gemaakt. Daarnaast wil ze wat bloemetjes van fondant erbij.
Als ik de taart helemaal opmaak met slagroom gaan de bloemetjes en evt cijfers van fondant natuurlijk smelten.
Nou kan ik hem natuurlijk ook helemaal opspuiten met mbc maar dat lijkt me een beetje te allemaal.
Nou zat ik te denken, misschien is het een idee om bovenop alleen de rand met slagroom te doen zodat er een open cirkel overblijft. Daarin zou ik dan misschien rechtop de cijfers 18 kunnen plaatsen (of misschien een soort  tegeltje van maken en die rechtop zetten) en zo  blijft er dan ook nog wat ruimte over voor wat bloemetjes.

Heeft er iemand misschien nog andere of betere ideeen?

2

Re: ideeen gevraagt

Fondant met slagroom kan wel, als je het last minute voor t aansnijden doet opmaken..

Hier enkele voorbeeldjes:
Deze taart is s ochtends gemaakt en heeft daarna nog een rit van 1,5 uur in de auto gemaakt en heeft t overleefd zonder smelten.. Hij was wel gekoeld in de auto
http://i160.photobucket.com/albums/t170/JoyceCollin/John.jpg

http://i160.photobucket.com/albums/t170/JoyceCollin/Oma1.jpg
http://i160.photobucket.com/albums/t170/JoyceCollin/Stephanie1.jpg

3

Re: ideeen gevraagt

Zo, das nog eens een snel antwoord op de vroege morgen :)
Heel leuk die taarten! Tis wel een goed idee. Zal mijn collega wel even vragen dan hoeveel tijd er zit tussen het afhalen en afsnijden.
Dankjewel!