1

Onderwerp: deeg brokkelt

als je bij mijn taarten de taart gaat aansnijden brokkelt deze. het deeg dan met name. Niet zo mooi.
ik mix het net zo lang als op de verpakking staat en juiste ingredienten (heb de fun mix)

kan het liggen aan combi-magnetron-oven?
soort deeg?
of iets anders??????

2

Re: deeg brokkelt

Wanneer snij je de cake?
Een net vers gebakken kapsel is meestal wat brokkelig.

3

Re: deeg brokkelt

dat is eigenlijk heel wisselend, soms dezelfde dag soms de dag later en heb er ook eentje in de vriezer gehad

4 Laatst bewerkt door Lautje. (19-09-2010 09:28)

Re: deeg brokkelt

Ik gebruik bij het aansnijden altijd een héél scherp mes, die ik even heb warm gemaakt onder de warme kraan. Ik heb eigenlijk nooit problemen met extreem veel kruimels :) Natuurlijk zijn er altijd wel wat kruimels, het is tenslotte een heel luchtig biscuit.

Groetjes Laura!