Er zijn 2 manieren om een witte eiwit based meringue botercreme te maken, de italiaanse en de zwitserse.
Als je het goed doet dan heb je een heerlijk cremige witte roomcreme die de mond volledig coat en dus perfect de smaak verdeelt in je mond, perfect comfort food
Ik heb hier een paar links voor je zodat je ook kunt zien hoe het gemaakt wordt:
http://www.cakejournal.com/archives/how … tter-cream
http://www.youtube.com/watch?v=uBBoRMWcfNc
Voor de vulling van lübecker rollen (zorg voor goede marsepein dus een verhouding van maximaal 1 op 1 en liefst lübecker marsepein) een paar druppels (sh*t kan niet op de naam komen, even naar de voorraadkamer om te kijken hoe het spul ook al weer heet......) marasquin voor de specifieke smaak door de vulling en grof geraspte of gehakte pure chocolade van een goede kwaliteit.
Zorg dat je boter echt op kamertemp is en lekker zacht zodat het goed blend met de eiwitten.