1

Onderwerp: 2 dagen van te voren, kan dat?

Ik ben jarig geweest, dus weer tijd voor een taart!
Na even taartpauze te hebben gehad, want ik kon echt aan niks anders meer denken dan aan taart, ik werd er gewoon gek van!

Ik ga voor zaterdag zo'n chocobom maken, nouja alleen de buitenkant dan (met kitkat en maltesers) en 2 lagen vulling: bananenmousse achtige vulling en witte-chocolade-yoghurt vulling.

Nu vroeg ik me af of ik die laatste vulling vandaag al zou kunnen maken, dus 2 dagen van te voren (en dan in de koelkast bewaren uiteraard)?

En ik heb een biscuit in de vriezer die ik graag zou willen bewaren. Ik ga morgenmiddag de taart vullen. Wanneer kan ik het biscuit het beste uit de vriezer halen?

Ik hoop dat iemand antwoord heeft op mijn vragen!

Liefs Lotje

Re: 2 dagen van te voren, kan dat?

hoi lotje,

ik denk dat als je de yoghurt choco vulling in de koelkast zet dat dat nog wel een erg hard kan worden en vochig als je het laat afkoelen,

en de bischuit zou ik zeker een dag van te voren, als je je taart gaat aankleden, uit de vriezer halen.

groeten karine

Taart in de morgen,  Een dag zonder zorgen.