Onderwerp: Spoedje, modelleer chocolade

Help

Kan ik modelleer chocolade (rolbare chocolade) invriezen. Ik wil het maken voor een taart mee te bekleden. kan ik ook dat wat over is invriezen?

Groetjes Joyce
Een gezellige taart is de moeite waard!

2

Re: Spoedje, modelleer chocolade

Beetje late reactie voor een spoedje  ;)  maar volgens mij kan dat wel.
Heb al taarten met chocoleather ingevroren en na ontdooien waren ze altijd nog prima.

Ik weet niet hoelang je hem ingrevroren wilt houden, maar rolbare choco is ook buiten de vriezer wel een redelijk tijdje houdbaar (weet niet hoelang, krijgt bij mij niet echt de kans om "oud" te worden :lol: )

if you can dream it, you can live it (WD)

3

Re: Spoedje, modelleer chocolade

Ik weet het niet hoor.....

chocolade slaat heel makkelijk wit uit, weet niet wat het in de vriezer doet.

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!

Re: Spoedje, modelleer chocolade

Ik ga eerst maar eens proberen de chocolade goed rolbaar te maken omdat ie blijft brokkelen bij mij (zie mijn andere topic).
Dan ga ik hem proberen in te vriezen.

Maar ik heb van onze Engelse collega's begrepen dat dit goed in te vriezen is, mits deze goed ingewikkeld in folie zit en daarna nog in een hersluitbaar plastic zakje. ;)

Dus misschien heeft iemand anders hier ook nog wat aan.

Groetjes Joyce
Een gezellige taart is de moeite waard!