1

Onderwerp: Whiskey vulling??

Ik heb een vraagje, wie heeft er een idee over een whiskey vulling.
Mijn man is een echte whiskey lievhebber en nou wou ik een taart maken en het liefst met whiskey vulling.
Heeft iemand een tip of recept.
Alle ideeen zijn welkom

2

Re: Whiskey vulling??

botercreme maken zoals de baileys botercreme maar dan met Wiskey? En evt je biscuit besprekelen met wiskey?

3

Re: Whiskey vulling??

als ik de bisquit besprenkel is het dan verstandig als hij direct uit de oven komt of juist als hij afgekoelt is.

Alvast bedankt

4

Re: Whiskey vulling??

afgekoeld, dan is ie ook beter te snijden

5

Re: Whiskey vulling??

altijd eerst laten afkoelen.

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

6

Re: Whiskey vulling??

dankjewel voor het advies meiden zal wel laten weten hoe hij hem vondt als ik hem gemaakt heb

7

Re: Whiskey vulling??

Je kunt ook als vulling het recept van de monchou Irisch coffeetaart gebruiken (effe googlen)..... onwijs lekker!

life is uncertain, eat dessert first!