1

Onderwerp: onderbord met marsepein bekleed...

Hoi,

Ik zie regelmatig taarten voorbij komen waarbij het onderbord waar ze op staan ook bekleed is. Hoe doen jullie dat??
Snijd je dan het marsepein niet af, maar strijk je het glad. Of is dat een aparte strook?

Groetjes Gerien

2

Re: onderbord met marsepein bekleed...

Dan bekleed je het onderbord eerst, vervolgens de taart. Dus dat is niet uit 1 stuk :)

Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment!

3

Re: onderbord met marsepein bekleed...

dank je! Onder de taart zit dus ook een laag marsepein.

Groetjes Gerien

4

Re: onderbord met marsepein bekleed...

Bij een ronde taart met maar een klein randje nog over op het onderbord,leg ik het er als een lange strook langs, bij een vierkante taart werkt dat niet, dan bekleed ik het onderbord en snij er een vierkant uit wat net iets kleiner is dan de taart die op het onderbord gaat... ons ben zuunig hè :lol: !

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

Re: onderbord met marsepein bekleed...

ja, of je zet de taart op het kale board en legt er dan een strook omheen, scheelt weer marsepein ;)

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

6

Re: onderbord met marsepein bekleed...

Tom Poes schreef:

... ons ben zuunig hè :lol: !

Je lijkt wel een Zeeuw :lol:  :lol:
Maar bedankt voor de tip!!

Groetjes Gerien