1

Onderwerp: Houdbaarheid geopende mascarpone

Hallo allemaal,

Hopelijk heeft iemand een antwoord op mijn vraag.

Ik maak vrijdag een taart met een vulling van aangevette slagroom. Dan gebruik ik maar een beetje mascarpone. Over drie weken maak ik weer een taart met deze vulling. Wat kan ik doen?

De geopende mascarpone zo lang bewaren of zal ik veel aangevette slagroom maken en die invriezen of kan dat niet? Hij stond nl. niet in het rijtje van vullingen die inde vriezer kunnen.

Wie kan mij helpen???

Groetjes, Fleur
Een dag niet gebakken is een dag niet geleefd

2

Re: Houdbaarheid geopende mascarpone

denk niet dat je mascarpone 3 weken kan bewaren

3

Re: Houdbaarheid geopende mascarpone

Ik weet het wel zeker.
Maar je kunt een bakje mascarpone wel gewoon invriezen hoor.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: Houdbaarheid geopende mascarpone

Marianne schreef:

Ik weet het wel zeker.
Maar je kunt een bakje mascarpone wel gewoon invriezen hoor.


Dan doe ik dat!!

Bedankt!!!

Groetjes, Fleur
Een dag niet gebakken is een dag niet geleefd