1

Onderwerp: chocopasta

kan je inplaats van botercreme ook chocoladepasta gebruiken om af te smeren of smelt dan de marsepijn groetes san

2

Re: chocopasta

Ja hoor dat kan prima!
Ik ga je wel ff melden want je staat in de verkeerde rubriek. Je vraag wordt dan verplaatst. Lees ook even de stickies! Daarin staat duidelijk wat in welke rubriek thuishoort :)

x Liefs van Lien x
Lekkere recepten, taarten, cupcakes en reviews: www.joligateau.be

3

Re: chocopasta

Verplaatst :)

Jahoor, chocopasta doe ik ook wel eens. Smelt echt niet. Alleen kun je chocopasta niet zo strak afsmeren, dus als het mooi glad moet worden gebruik ik liever creme.

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

4

Re: chocopasta

dank je voor de snelle reactie. ben nog nieuw op deze site dus ik moet nog uitvogelen hoe alles werkt. maar dat komt wel groetjes

5

Re: chocopasta

bedankt voor de moeite en ik ga morgen ook even die stickies???
uitzoeken
groetjes