Onderwerp: Caramel fudge door BCM vraagje
Kan ik de fudge gewoon door de bcm mixen/roeren.. of moet ik toch eerst de fugde beetje zachter/laten smelten en dan toevoegen aan de bcm?
dit wil ik doen voor lekkere toeven op de choco cc's
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Caramel fudge door BCM vraagje
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan ik de fudge gewoon door de bcm mixen/roeren.. of moet ik toch eerst de fugde beetje zachter/laten smelten en dan toevoegen aan de bcm?
dit wil ik doen voor lekkere toeven op de choco cc's
Ik denk dat het een beetje afhankelijk is hoe groot je stukken fudge zijn. Kleine stukjes kun je er denk ik wel gelijk doorheen roeren. Heb er echter geen ervaring mee, maar het klinkt erg lekker!
t is de fugde van funcakes. dus geen hard blok.. maar al zacht.
Sorry, die ken ik niet.
Ik zou het niet warm maken, want dan smelt je botercrème. Kun je niet eerst een klein beetje proberen?
Wat is bcm?
Ik ken de funcakes fudge niet, maar zolang het maar dik vloeibaar is en "geschonken" kan worden kun je 'm denk ik gewoon meteen toevoegen. Ik maak altijd caramelbc van Martha Stewart, en daar gaat redelijk dikke caramel door, en dat gaat na flink mixen wel goed.
Ahaaaaaaa weer wat geleerd
Ik gebruik hem niet, maar misschien kun je de fudge iets verwarmen, zodat hij iets zachter wordt en door de mbc doen?
ik heb het er maar gewoon doorheen geroerd
t is wel lekker
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Caramel fudge door BCM vraagje
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.