Onderwerp: biscuit invriezen
Hoi
Ik lees veel over het invriezen van biscuits. Maar dan kan je de taart na het decoreren toch niet meer opnieuw invriezen?
Vriezen jullie standaard in, of alleen als je de biscuit langer van te voren maakt?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » biscuit invriezen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi
Ik lees veel over het invriezen van biscuits. Maar dan kan je de taart na het decoreren toch niet meer opnieuw invriezen?
Vriezen jullie standaard in, of alleen als je de biscuit langer van te voren maakt?
a hoor kan gewoon. Ik vries ze eigenlijk altijd in als ik ze meer dan 1 dag van te voren maak. En dat is dus altijd ! Met twee kinderen moet ik wel vooruit werken en kan ik een taart niet in een keer af maken
Hoi, meestal maak ik ze een paar dagen van te voren tot een week, en doe ze in de vriezer, is ook fijner om te snijden kruimelt niet zo erg en sommige vinden zelfs de smaak er beter van worden als ze in de vriezer zijn geweest.
compleet gedecoreerd heb ik ze niet meer in de vriezer gedaan, maar goed ik doe ook alleen maar voor hier thuis dus niet zo druk de maar meeste zeggen dat een taart al gaat "zweten"als hij in de koelkast heeft gestaan, dus laat staan in de vriezer.
maar mischien kun je met de zoekfunctie nog wel het een en ander achterhalen.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » biscuit invriezen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.