Onderwerp: fondant
ik heb net voor het eerst fondant gemaakt maar het is veel te droog en brokkeld het blijft ook niet bij elkaar
hoe los ik dit op
gewoon water er bij ?
en hoe moet het aan voelen glad en elastiesch of stug
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » fondant
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
ik heb net voor het eerst fondant gemaakt maar het is veel te droog en brokkeld het blijft ook niet bij elkaar
hoe los ik dit op
gewoon water er bij ?
en hoe moet het aan voelen glad en elastiesch of stug
Je kan er wat crisco doorheen kneden
wat is crisco als ik vragen mag
FAQ --> Wat betekent --> Crisco:
http://www.deleukstetaarten.nl/faq/28/Crisco++/
kan er dan geen cocos vet door heen das ook plantaardigvet en er zit bijna geen smaak aan
het word ook gebruikt bij chocolade glazuur dus mischien een idee
ik heb er cokos vet en een beetje glucose door heen gedaan en nu werkt het prima
bedankt voor de tips
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » fondant
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.