1

Onderwerp: fondant

ik heb net voor het eerst fondant gemaakt maar het is veel te droog en brokkeld het blijft ook niet bij elkaar
hoe los ik dit op
gewoon water er bij ?
en hoe moet het aan voelen glad en elastiesch of stug

2

Re: fondant

Je kan er wat crisco doorheen kneden

Voor meer handige How to's, Sjablonen, Tips en Adviezen voor taarten !! Wordt lid van
http://bakingdreamcakes.hyves.nl/

Re: fondant

wat is crisco als ik vragen mag

4

Re: fondant

FAQ --> Wat betekent --> Crisco:
http://www.deleukstetaarten.nl/faq/28/Crisco++/

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

Re: fondant

kan er dan geen cocos vet door heen das ook plantaardigvet en er zit bijna geen smaak aan
het word ook gebruikt bij chocolade glazuur dus mischien een idee

Re: fondant

ik heb er cokos vet en een beetje glucose door heen gedaan en nu werkt het prima
bedankt voor de tips