1

Onderwerp: Houdbaarheid vulling met slagroom?

Hoi Hoi,

Misschien een domme vraag maar ik begin net met bakken.
Nu wil ik graag een taart vullen met een vulling waarin slagroom wordt verwerkt.

Hoe lang kan ik deze bewaren?

Vullen en decoreren jullie je taart op de dag dat hij gegeten wordt of daarvoor?

Groetjes...

Mandy

2

Re: Houdbaarheid vulling met slagroom?

Ff zoeken op houdbaarheid slagroom en je komt een hoop info tegen

Succes  :thumb:

De groeten uit Brabant van TAMARA
https://www.facebook.com/TamaraNL1977

3

Re: Houdbaarheid vulling met slagroom?

Als ik op zaterdag een taart nodig had, dan bakte ik donderdag-avond het biscuit en op vrijdag ging ik het dan vullen en decoreren.

Tegenwoordig bak ik een week eerder het biscuit, vries het in en laat het de avond/ochtend voordat ik het nodig heb ontdooien. Daarna vullen en decoreren en een paar uurtjes in de koelkast laten opstijven.

Een half uur voor het aansnijden op kamertemperatuur laten komen.

Succes !

Ben jij al wederom geboren ? Handelingen 2:38 ;)

Re: Houdbaarheid vulling met slagroom?

Tamara1977 schreef:

Ff zoeken op houdbaarheid slagroom en je komt een hoop info tegen

Maar als julle gewoon antwoord geven, dan hoef ik tijdens het zoeken niet op deze niet-antwoorden te stuiten  ;)

Groetjes Connie

'Gepensioneerd' bakster :P

5

Re: Houdbaarheid vulling met slagroom?

als jij eerst zoekt hoef je geen topic te openen en hoeven wij geen nutteloze antwoorden te geven... ;)

Re: Houdbaarheid vulling met slagroom?

etmc schreef:

als jij eerst zoekt hoef je geen topic te openen en hoeven wij geen nutteloze antwoorden te geven... ;)

Haha, vicieus circeltje hier :P
Ik post geen nutteloze vragen, want ik zoek namelijk eerst ;)
En als ik dan een topic tegenkom met precies mijn 'situatie', en dan lees 'eerst zoeken bij zoeken', dan baal ik wel even.

'Gepensioneerd' bakster :P

7

Re: Houdbaarheid vulling met slagroom?

ja true haha