1

Onderwerp: Zwarte kleurstof

Hoi,
Ik ben voor de eerste keer de marsepein met zwart zelf aan het kleuren.
Is het normaal dat ik daar zo ongelofelijk veel kleurstof voor nodig heb? Normaal ben ik met kleuren ong. 3 satéprikkertjes kwijt. Maar nu heb ik er wel bijna 10 moeten gebruiken.
Vraag 1: is dit normaal?
Vraag 2: Kan deze hoeveelheid kleurstof geen kwaad?

Bedankt!

2

Re: Zwarte kleurstof

Daarom wordt zwart ook bijna door niemand zelf gekleurd, maar kant-en-klaar gekocht !!
Heb je het wel geproefd ?? Soms krijgt het een zoute smaak door teveel kleurstof !

3

Re: Zwarte kleurstof

Het smaakt nog prima. En ik denk dat ik het voortaan ook bij kant-en-klaar zwart houd.
Het is voor een dartbord taart. Dus het moest wel goed zwart zijn.
Het smaakt nog goed, dus ik hou het hier wel bij.

4

Re: Zwarte kleurstof

Heb ik ook 1 x gedaan..wat een kliederzooi! Maar ik vind de voorgekleurde ook niet zo heel fijn werken..zo plakkerig..

Everyday is chocolateday...
Schrijf je voor geweldige workshops en gastworkshops in via www.j4cake.nl

5

Re: Zwarte kleurstof

Ik begin ook niet meer aan zwart kleuren. Ik heb het een keer gedaan, maar dat was fondant. Had ik hem na een paar uur bijna zwart. Ik had het nodig voor de dag erna. Dag erna ik ga de fondant pakken issie helemaal paars geworden.  :s

Groetjes Bianca