Re: Patidess: Welke 5 smaken zou jij kopen?
Ik doe het door de meringue botercreme. De patidess geeft het meteen een veel 'luxere' smaak.
1:1 heb ik niet meer gebruikt sinds ik de meringue heb ontdekt...
Kan je met de merinque ook afsmeren?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Patidess: Welke 5 smaken zou jij kopen?
Ik doe het door de meringue botercreme. De patidess geeft het meteen een veel 'luxere' smaak.
1:1 heb ik niet meer gebruikt sinds ik de meringue heb ontdekt...
Kan je met de merinque ook afsmeren?
mocca die is echt heerlijk
de rest wil ik wel proberen vooral de champange
Taartenmarie schreef:Ik doe het door de meringue botercreme. De patidess geeft het meteen een veel 'luxere' smaak.
1:1 heb ik niet meer gebruikt sinds ik de meringue heb ontdekt...Kan je met de merinque ook afsmeren?
heb geen idee wat patidess is..
http://www.deleukstetaartenshop.nl/inde … Path=2_161
"Geschikt voor op smaak brengen van bavaroise, ijs, parfait, botercreme en div. vullingen etc"
wjanzen schreef:Taartenmarie schreef:Ik doe het door de meringue botercreme. De patidess geeft het meteen een veel 'luxere' smaak.
1:1 heb ik niet meer gebruikt sinds ik de meringue heb ontdekt...Kan je met de merinque ook afsmeren?
Oh kijk dat klinkt goed Ga ik ook maar is proberen
Champagne, aardbei, mokka, passievrucht, mango. De banaan schijnt niet lekker te zijn.
Wij vonden de banaan ook niet te pruimen
Welke ik vaak gebruik is de zwarte bessen en dan als bavarois
Peer ook geprobeerd maar vond ik de smaak niet zo sterk van.
Zwarte bessen
kokos
aardbeien
framboos
Verder heb ik al in de kast maar nog niet geprobeerd:
passievrucht
amaretto
irish coffee
tiramisu
pistache
champagne
Ik weet ook niet zo goed waarmee ik de meeste moet combineren
Iemand een tip?
speculaas!
mijn oudste dochter vind speculaas heel erg lekker. die was in juni jarig en wilde speculaascremevulling met verkruimelde koekjes (speculaasjes dus). tsja, zij was jarig dus waarom niet, en ik heb niemand horen klagen :-)
champagne
mojito
praline
sinaasappel likeur
hazelnoot
vanille fruit
Ik heb alleen nog maar ananas geprobeerd en deze is goed bevallen
aardbei
passievrucht
praline'
hazelnoot
Passiefruit, perzik en framboos vinden wij heerlijk!
Mag ik er echt maar 5 kiezen....
Ik zou gaan voor
groene appel,
citroen,
bosvruchten
appeltaart
perzik denk ik
iig caramel zou ik zeggen, die kan je heel veel gebruiken
Passievrucht, perzik, framboos, bosvruchten en aardbei.
Allemaal fruit dus
Lekker combineren met diepvriesfruit van AH (vooral de stukjes ananas met passievruchtb.c., heerlijk!)
caramel lijkt me ook lekker maar war ga je dat mee combineren?
Ik heb vandaag nog de praline gemixed met botercreme en het smaakte heeeeerlijk en voor de rest vindt ik mango, pistache en kokos erruggg lekker!
hier gebruik ik veel aardbei
banaan
groeneappel
kersen
hazelnoot
vind ik ook lekker haha maar geloof dat ik nog wel veel meer potjes in mijn kastje kan noemen
hier ook bijna alle smaken potjes in de kast...
maar het meest gebruikte is toch wel
aardbei
slagroom (zoooooooooooo lekker in de meringue)
framboos
praline
mokka
citroen
ik ben een echte fan
Zelf heb ik de
Praliné
Tiramisu
Citroen (jummmmmm)
Framboos
Banaan
Annanas
De laatste 2 vind ik niet echt lekker, de banaan vind ik heel zoet cq sterk en de annanas moest veel meer in dan de aangegeven hoeveelheid voordat ik het een beetje kon proeven..
Leuk trouwens om ook de ervaringen cq voorkeuren van de smaakjes te lezen, kan ik wel wat mee als ik weer nieuwe smaakjes laat komen hihi! Thanks!
tnx voor de vele antwoorden...
jeetje wat een boel mensen reageren..
Uiteraard heb ik tot nu toe geturfd en dit is er het meeste gekozen:
(meer dan 4 personen dan)
aardbei: 12
bosvruchten: 4
framboos: 10
passievrucht: 8
perzik: 4
citroen: 7
caramel: 4
champagne: 11
hazelnoot: 5
mokka: 4
praline: 8
wel diverse keuzes... maar meer is altijd welkom :-)
caramel kan bijvoorbeeld bij :
alle choco vullingen
monatoetje stroopwafel, of stroopwafelstukjes
bokkepootjesvulling
bailey's vulling
banaan
banaan is lekker met caramel!
of een schep door zelfgemaakte eierkoeken
welke ik het meeste gebruik is citroen en aardbei. als vulling met botecrememix, maar ook door de afsmeerbotercreme.
daarnaast heb ik nog in de kast en gebruik ik af en toe (ook door pannenkoeken of koekjesdeeg lekker!)
caramel
praline (zitten stukjes in)
mokka
framboos
koekjes
slagroom
bosvruchten (niet meer afsmeren, zitten stukjes in)
banaan
ananas (ook lekker door eierkoekendeeg!)
ik zie nergens Kiwi tussen staan...
deze heb ik vanmiddag gekocht, samen met mandarijn.
iemand ervaring mee?
praline vond ik lekker, maar veel voor nodig voordat het smaak heeft dus ik gebruik tegenwoordig gewoon een pot praline pasta door de BC
appeltaart vind ik ook erg lekker
en mojito zoek ik nog een leuke combi mee, dus die heb ik nog niet uitgeprobeerd. Zit te denken om ze als toef te spuiten op choco cc. Mocht iemand nog suggesties hebben voor mojito hou ik me aanbevolen
vind trouwens wel dat je best veel nodig hebt om bc (met 250 gr boter) op smaak te brengen, half potje vaak toch wel en dan vind ik toch de toko smaakstoffen (oa passievrucht, ananas, kokos, vanille, citroen) erg lekker en minder veel in gebruik.
Slagroom ben ik erg nieuwsgierig naar, aangezien ik een heel slechte verhouding heb met slagroom. Ben gewoon niet in staat om behoorlijk slagroom te kloppen, dus als ik die gewoon door de bc zou kunnen gooien....
Wat gebruiken jullie dan nog meer bij de vulling? Of vullen jullie dan bijv alleen met aardbeien botercreme?
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Patidess: Welke 5 smaken zou jij kopen?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.