1

Onderwerp: Hier ben ik

Hoi allemaal,

Al weken struin ik rond op jullie site aangezien ik over een week ook mijn eigen taart ga maken.

Ik hou ervan om taarten te maken en te bakken!
Maar ik heb nu een klein probleem, ik kan maar niet vinden wat nou echt een geslaagde vulling is. Het moet een vrij frisse vulling zijn, niet te zwaar gewoon fris en luchtig.

Heeft iemand van dit forum tips voor me!


Liefs,
Chantal

Re: Hier ben ik

Lemoncurd misschien? Of frambozencoulis?
Wat doe je er voor de rest mee en wat voor beslag ga je maken?
Caramelappeltjes zijn ook lekker  :Y

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

3

Re: Hier ben ik

Het wordt een normale marsepeintaart, met botercreme eroverheen.
En de frambozencoulis lijkt me dan een lekkere frisse vulling.

Echt super bedankt voor de tips!
Jullie horen en zien hoe hij geworden is!

4

Re: Hier ben ik

Het is echt een top taart geworden, prachtig!
Met de geadviseerde frambozencoulis en botercreme 1:1
Mijn eerste bodem was mislukt dus moest ik een nieuwe maken,
maar die was zeker beter door tips van het forum.
Van de week komen de foto's erbij!

Echt super bedankt voor de hulp iedereen!

Liefs