1

Onderwerp: separator plate.

Voor degene die ook al eens met de separator plates hebben gewerkt heb ik een vraagje.

Heb laatst de separator plates besteld en ik heb ook de bakvormenset van Wilton.
Als ik nou een bischuit gebakken heb van 25cm en zet hem op de SP van 25 cm dan steekt de plate een stukje uit :(
Als je er een parelketting langs zou leggen kan je het wel weg werken maar het bruidspaar wil er een lint omheen :s
Gebruiken jullie dan een sp van 20cm onder een bischuit van 25 cm??

Hoop dat iemand mij kan helpen.
Groetjes Marit

2

Re: separator plate.

Dat is apart. Ik gebruik ook de plates, maar bak in PME bakpannen. Er blijft dan een heel klein randje over maar dat zie je niet meer als de taart afgesmeerd is en voorzien van marsepein/fondant! In principe hoef ik niet af te werken met parelrand of lint, maar doe dit wel vaak gewoon omdat ik het mooi vind.

3

Re: separator plate.

Verder niemand ervaring hiermee :nooo