1

Onderwerp: Angelina boetseren

Ohw dit word weer een uitdaging! En ik ga er maar snel aan beginnen .. maar nu de vraag..... Wat kan ik het beste gebruken om Angelina Ballarina te boetseren?

-geen marsepein imv niet uitharden
-Gewoon Fondant met thylose?
-of toch beter gumpaste oid?

Dit word mijn 2de boetseersel (na de kikkers  :lol:  ) dus dat is al meteen een heel verschil en 10 moeilijkheidsgraden verder  :o

bedankt

Enjoy, Life, Laugh and Cake!

2 Laatst bewerkt door Tom Poes (25-08-2010 07:32)

Re: Angelina boetseren

Staat in Childrens Character Cakes van Debbie Brown
http://www.debbiebrownscakes.co.uk/childrens_character_cakes/images/angelina_ballerina_jpg.jpg

Fondant met tylose moet zeker goed gaan!
En het handige van dit ontwerp is dat ze ergens tegenaan 'leunt' en niet op 1 dun balletbeentje staat... ;) !

Maar zo zou het ook nog kunnen... vrij naar een andere taart van Debbie Brown:
http://www.theindulgentcake.com/sitebuilder/images/birthday-cake-designs-AngelinaBallerina-398x324.jpg

Een omschrijving hoe je dat doet vind je hier
http://picasaweb.google.com/AllAboutCra … icalCakes#

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

Re: Angelina boetseren

Bedankt Yvonne

Dat plaatje is ook erg leuk.. dansende angelina

Ik had http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=90637 op DLT gezien.. een zittende  ;)

Maar die is echt mooi.. hoop dat mij dat ook zal lukken.

ik ga dan aan de slag met fondant en thylose. :)

Enjoy, Life, Laugh and Cake!