Onderwerp: Praline-creme vragen
Zie onderaan voor mijn vraag!
Groetjes van Mierzoet.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Praline-creme vragen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Zie onderaan voor mijn vraag!
Ik weet niet of je het bij de AH kunt krijgen, maar in ieder geval wel bij de groothandel. Over het algemeen is bourbon vanille de beste vanille, maar als je andere kunt vinden moet je erop letten dat ze licht vochtig en buigbaar zijn.
Uitereraard moet je het vanillestokje eruit halen zodra er andere ingrediënten bijgaan.
Maar je kunt het vanillestokje natuurlijk ook vervangen door vanille-essence.
Edit: Je kunt het gewoon bij de AH halen hoor, maar misschien niet bij de kleine AH.
Volgens mij heeft iedere zichzelf respecterende supermarkt wel vanillestokjes in z'n assortiment. Hangt meestal bij de kruidenafdeling.
...iedere zichzelf respecterende supermarkt...
Volgens mij heeft iedere zichzelf respecterende supermarkt wel vanillestokjes in z'n assortiment. Hangt meestal bij de kruidenafdeling.
Oke, dank je wel! Dan ga ik het daar eens proberen te zoeken!
Ingrediënten
◦50 g boter
◦75 g fijne kristalsuiker
◦2 eidooiers
◦25 g bloem
◦2 vanillestokjes
◦300 ml volle melk
◦snufje zout
◦50 g praliné
Werkwijze
◦250 ml melk met de opengespleten vanillestokjes en zout aan de kook brengen en 2min laten koken.
◦De eidooiers met de suiker in een kom flink kloppen.
◦De bloem en eerst 50 ml koude melk erdoor roeren en daarna de gekookte melk.
◦In een pan gieten, aan de kook brengen en 3 min al roerend met de garde laten koken.
◦De praline toevoegen en daarna laten afkoelen.
Wat moet ik met die boter doen? Lees ik er nou zo overheen? Help me alsjeblieft want ik ben er nu mee bezig!
Alvast bedankt!
Huh? Maar waar is je eerste vraag dan? Zo staan de reacties in dit topic wat vreemd he....
Idd bitje apart..
Ik had al antwoord op de eerste vragen. Alleen gisteren deed mijn computer een beetje raar want in eerste instantie kreeg ik het begin topic niet veranderd. Naderhand wel dus heb ik het zo opgelost. Is het wat duidelijker wat mijn vraag nu is.
Wil nu weten waar ik de boter toe moet voegen omdat ik dat niet in het recept kon vinden.
Ik denk dat je het samen met de melk aan de kook moet brengen.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Praline-creme vragen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.