1

Onderwerp: diepvries

Hoi

Ik heb nu al een paar keer een boltaart van Marcepein gemaakt en in de diepvries in een plastik zak gedaan. de eerste keren ging dat goed maar de laatste tijd komt het marcepein er heel erg nat uit en dat krijg ik niet meer droog. Wat doe ik fout???

2

Re: diepvries

De laatste tijd is de luchtvochtigheid hoog, tenminste, dat ervaar ik zelf. Rustig op temperatuur laten komen en evt. een ventilator er op?

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: diepvries

heb ik wel 2 uur gedaan en hij bleef nat!
Ik heb hem niet in de koelkast laten ontdooiren zou dat iets uit kunnen maken?

Florine

4

Re: diepvries

Ja, advies is eerst in de koelkast, 24 uur van te voren, en daarna er pas buiten.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

Re: diepvries

ja dat is de oorzaak :Y dan is de overgang van temperatuur namelijk helemaal hoog!

24 uur in de koelkast ontdooien :Y

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

6

Re: diepvries

Ik typ lekker sneeeeeller :+

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

7

Re: diepvries

Dank jullie wel!!!!

Florine

Re: diepvries

Marianne schreef:

Ik typ lekker sneeeeeller :+

:(  ;)

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs