1

Onderwerp: [spoed]fondant is niet hard genoeg!

Morgen viert mijn opa zijn 75e verjaardag. Ik heb nu eindelijk mijn sugargun dus had ik mooi de 75 gespoten. Dit heb ik vorige week al gedaan! Ik had er genoeg tylose door gedaan maar hij is nog steeds niet hard.

De 75 moet eigenlijk bovenop de taart staan.

Hoe kan ik dit nog redden? Hoe krijg ik die fondant nog hard genoeg?

'Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt'

2

Re: [spoed]fondant is niet hard genoeg!

Het beste kan je hem dan niet luchtdicht afdekken!
Succes!

3

Re: [spoed]fondant is niet hard genoeg!

En anders misschien saté prikkers erdoor steken?

Groetjes Bianca

4

Re: [spoed]fondant is niet hard genoeg!

Ik heb ooit hier op de site ergens gelezen dat je de oven even op 50 graden moet zetten en dan je 75 erin.
De deur open laten staan zodat warm en koude lucht met elkaar vermengd.

Heb het nooit zelf geprobeerd, maar misschien dat je er iets aan hebt...


En welk merk fondant heb je? Want er is ook niet uithardende fondant te koop namelijk, misschien heb je die wel...