1

Onderwerp: Misschien een klein probleempje...

heb een weekje of 2 geleden meringuebotercreme gemaakt (1:2:2) en daarna in porties ingevroren in diepvrieszakjes. Nu keek ik gisteren ff in de vriezer en kwam ik tot de vaststelling dat mijn botercreme nog steeds een beetje zacht is, ik kan ze nog steeds induwen...

Is dit wel ok? want wou er net dit weekend gaan gebruiken.

Heeft er toevallig nog iemand dit al voorgehad? er is niks mis met m'n vriezer, de rest van de inhoud is netjes bevroren!

Re: Misschien een klein probleempje...

Kweenie??Vreemd!!

Heb het laatst ook ingevroren maar dat kon ik echt niet meer induwen en heeft best een poos moeten staan voor ik het weer kon mixen.

De perfecte balans ? 
In elke hand een stuk taart  !

Re: Misschien een klein probleempje...

Ja had ik ook, maar dacht dat het door het vet komt dat er in zet. Dus heb het toen gewoon gebruikt en nergens problemen mee gehad. Maar ben benieuwd of dit hoort of niet.

4

Re: Misschien een klein probleempje...

Bij mij was het ook hard in de vriezer. Misschien veel lucht in het zakje waardoor je het in kan duwen?

5

Re: Misschien een klein probleempje...

die van mij kan je ook nog wat induwen. Ik dacht dat dat zo hoorde..  :o

6

Re: Misschien een klein probleempje...

Heb net eentje uitgehaald en in de koelkast gelegd om te ontdooien, morgen ff uitproberen voor ik het op de taart doe... Voor alle zekerheid toch nog een vooraadje boter ingeslaan :)

bedankt voor jullie reacties!