1

Onderwerp: Nieuw...en meteen een (beginners)vraag

Dag allen,
Ik ben Esther, 37 en woon in Utrecht. Sinds kort ben ik besmet met het bak-virus. Na een workshop ben ik helemaal verslingerd geraakt. Mijn vriendinnen hebben inmiddels allemaal een vrolijk gekleurde bloementaart in de vriezer (of al op :P ). Ik wil nu voor mijn zoon een kasteel taart gaan maken. Ik heb al veel inspiratie opgedaan door op internet plaatjes te zoeken. Ik vroeg me alleen af: hoe maak ik mooi grijs marsepijn? Wie heeft hier ervaring mee?
Groetjes Esther

Groetjes van Esther

2

Re: Nieuw...en meteen een (beginners)vraag

Heel weinig zwarte kleurstof gebruiken!
Evt. wat wit erdoor, wordt de marsepein wat minder "glazig" zeg maar.
Succes! (Wel showen he?)

Re: Nieuw...en meteen een (beginners)vraag

heel hartelijk welkom!


inderdaad heel weinig kleurstof gebruiken.
maar kijk wel uit, ik heb wel eens gehad dat het paars werd.
en dat heb ik van meerderen gehoord, dus voordat je aan het echte werk begint zou ik toch even testen met een klein stukje marsepein en kleurstof.
zelf had ik dat paarse met het merk Wilton, maar weer iemand anders had het met een ander merk.
veel plezier en succes,
en als de taart af is, laat je hem dan zien??

Ik zing mijn eigen wijsje!