1

Onderwerp: Glucosestroop maken

Hoi,

Ik ben glucosestrooo aan het maken voor de rolbare chocolade maar hoe lang moet dit ongeveer opstaan?

Het staat nu ongeveer 20 min (laag) te pruttelen en het heeft inmiddels een licht bruine kleur. Is dit goed of niet?

Alvast bedankt!

sugar

Haast is enkel goed als je vliegen vangt.

2

Re: Glucosestroop maken

Ik kan je niet, helpen, ik kan je wel vertellen dat je hier verkeerd staat. :Y
Hoop dat iemand anders in de juiste rubriek je verder kan helpen.

Groetjes, Katja

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja

Re: Glucosestroop maken

[move]---> bakken&vullen

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

4

Re: Glucosestroop maken

tipsytaartje schreef:

[move]---> bakken&vullen


Bekleden bedoel je toch Tirza?   
Glucose en kneedbare chocolade zou ik niet bakken   :+

Groetjes Melanie

5

Re: Glucosestroop maken

sugar100 schreef:

Hoi,

Ik ben glucosestrooo aan het maken voor de rolbare chocolade maar hoe lang moet dit ongeveer opstaan?

Het staat nu ongeveer 20 min (laag) te pruttelen en het heeft inmiddels een licht bruine kleur. Is dit goed of niet?

Alvast bedankt!

sugar


Nee, dan staat je vuurtje toch te hoog of een te hoge pit, hij mag niet bruin worden, glucosestroop moet echt blank en stroperig zijn :)

Groetjes Melanie

Re: Glucosestroop maken

Doosch schreef:
tipsytaartje schreef:

[move]---> bakken&vullen


Bekleden bedoel je toch Tirza?   
Glucose en kneedbare chocolade zou ik niet bakken   :+

niet?  :o  he wat flauw!! nou... laatste schopje naar bekleden dan :)

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

7 Laatst bewerkt door Doosch (19-08-2010 20:49)

Re: Glucosestroop maken

Hihi flauwerd ik druk op de knop en dacht néééé...  :o  :lol:

Groetjes Melanie

8

Re: Glucosestroop maken

Bedankt voor jullie reactie.
Ik heb de glucose opnieuw gemaakt en hij staat nu op een heel laag pitje te pruttelen.

Enne hoe verplaats ik dit bericht? :s

Haast is enkel goed als je vliegen vangt.

Re: Glucosestroop maken

sugar100 schreef:

Bedankt voor jullie reactie.
Ik heb de glucose opnieuw gemaakt en hij staat nu op een heel laag pitje te pruttelen.

Enne hoe verplaats ik dit bericht? :s

dat kunnen alleen de moderators, mocht je opmerken dat je eigen bericht of dat van een ander, in de verkeerde rubriek staat, kun je ons dat laten weten via 'melden' rechts-onderin ieder bericht.

succes met je glucose, daar kan ik je geen advies over geven, nog noooooit gedaan!

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs