1

Onderwerp: dulce du leche te dun???

Heb net mijn blikje met dulce du leche opengemakt, het heeft zeker 1,5 uur staan koken...
Nu is de buitenkant mooi dik en caramelkleurig, maar de binnenkant is veel lichter en vloeibaarder.
Nu is dit de eerste keer, dus ik weet niet hoe het er normaal uitziet...

Ik wil mijn taart maken met bob bon bloc mouse, dulce du leche en zit te denken aan de combi met kersen...zou dat lekker zijn?

Bedankt alvast voor jullie reacties

2

Re: dulce du leche te dun???

Anderhalf uur is te kort, sowieso, ik doe het 2 en een half á 3 uur.
Stond je blikje ook helemaal onder water?

Groetjes Melanie

3 Laatst bewerkt door Vizzstick (19-08-2010 19:17)

Re: dulce du leche te dun???

Ik kook het blikje vaak een uur en 3 kwartier en dan is alles egaal en dik genoeg..

Misschien heeft ie niet helemaal goed onder water gelegen?
Ik rol het blikje trouwens een aantal keer om ook, misschien dat dat scheelt.

4

Re: dulce du leche te dun???

Ja, hij stond echt onder water, heb hem maar effe in de ijskast gezet, diktte toen iets in, maar nog niet echt een 'pasta'....heb maar een flinke dijk gemaakt op mijn taart, er toch wat van het iets te vloeibare spul opgesmeerd.....smaak was overigens wel errrrrruuuuuggg lekker.

Verder toch een laag bobbonbloc, dulce du leche en kersenvlaaivulling....mischien iets winterse smaak, maar was de aardbeien en lemoncurd een beetje moe...