Heb je wel een koekjes recept dan?
Hier mijn opa's cakerecept, het geheim zit hem in het kloppen van de boter. Dat is heel belangrijk, dus echt heeeeeel goed opvolgen!
Klop 250 gram zachte boter met 250 gram suiker tot de boter wit is en de structuur van slagroom heeft. De suiker is nu bijna opgelost.
Klop er dan 1 voor 1 vier eitjes door en schraap de kom tussendoor goed schoon. Het volgende eitje pas toevoegen als de vorige helemaal opgenomen is.
Dan 200 gram bloem erboven zeven met anderhalve theelepel zout en kloppen tot een homogeen mengsel.
Dan ongeveer een uurtje bakken in een voorverwarmde oven op 150 graden in een ingevet en met bloem bestoven bakblik.
Even laten afkoelen in het blik en inpakken in folie als de cake nog warm is, dan krijgt hij niet de kans om uit te drogen.
Je kunt de cake het beste snijden als hij goed gekoeld is.
Veel plezier met je nichtjes en succes met je wavy!