1

Onderwerp: Gebruik van tylose

Voor mijn eigen verjaardagstaart wil ik graag een taart met een lussenstrik gemaakt. Ik heb er op het forum al van alles over gelezen, maar op 1 vraag heb ik nog geen antwoord. Kan iemand mij helpen?
Ik heb m'n fondant gekleurd en tylose toegevoegd. Ik heb begrepen dat ik dit 24 uur moet laten inwerken. Moet dit nu buiten de koelkast of juist  in de koelkast? Ik wil namelijk niet hebben dat ik straks een hard stuk fondant heb waar ik niet meer mee kan werken...

2

Re: Gebruik van tylose

Ik doe het altijd luchtdicht verpakt...

gr, Miriam

****** Mijn motto was altijd: Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd... maar gelachen kan je ook vervangen door: gebakken ;-) ******

3

Re: Gebruik van tylose

Buiten de koelkast, losse fondant bewaar je nooit in de koelkast maar luchtdicht verpakt.
Ik rol het zelf (met of zonder tylose) in wat huishoudfolie en doe het dan in een afsluitbare emmer of in een ziploczakje.

Groetjes Melanie

4

Re: Gebruik van tylose

Bedankt voor de reactie! Ik had goed gegokt en kan het dus buiten de koelkast laten.

Re: Gebruik van tylose

http://www.deleukstetaarten.nl/faq/101/ … t+tylose?/

http://www.deleukstetaarten.nl/faq/54/T … ragantgom/

zoals je hierboven leest, hoeft het geen 24uur in te trekken

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs