1

Onderwerp: Nog een vraag over ganache

Hallo allemaal'

Ik wil afsmeren met ganache hoeveel heb ik ongeveer nodig voor een biscuit van 24 cm.


Dank je   :think:

2

Re: Nog een vraag over ganache

Ligt eraan of je ook wilt vullen met ganache. Anders zou ik met 100 ml slagroom en 100 gr chocolade beginnen. Ik maak altijd een 200:200 recept. Wat ik over heb wordt meestal wel gebruikt en je kan het zeker een week bewaren afgesloten in de koelkast.
Houdt rekening met de afkoeltijd ;)
Succes!

Tutorials, Recepten, Tips en babbels ;)
http://karenannecakes.blogspot.nl/

3

Re: Nog een vraag over ganache

Als vulling wil ik een aardbeienmousse doen,dit wordt mijn eerste echte taart.

Dank je wel  :)

4

Re: Nog een vraag over ganache

Graag gedaan! Gewoon proberen. Je leert altijd en je maakt het vanzelf "eigen" :)

Tutorials, Recepten, Tips en babbels ;)
http://karenannecakes.blogspot.nl/