Onderwerp: Hulp nodig bij Recept Delicious Kokos-limoen CC aanpassen
Ik heb dit recept enige keren met succes gebruikt. Nu wil ik de zelfde zachte CC (recept) maar dan de citroen en kokos snippers vervangen voor chocolade stukjes en cacao. Kan iemand mij helpen dit recept aan te passen zonder de textuur en zachtheid te verliezen? Kokosmelk mag er wel in blijven.
Recept:
Benodigdheden 12 cc: Bereiden +/- 20 min/ oven +/- 25 min / afkoelen 1 uur
160 gr bloem, gezeefd
3 tl bakpoeder, gezeefd
155 gr witte basterdsuiker
65 gr ongezouten zachte boter
2 eieren
125 ml kokosmelk
sap en rasp van 1 limoen
65 gr geraspte kokos
Verwarm de oven voor op 170 graden.
Doe de bloem, bakpoeder, basterdsuiker, een snuf zout en boter in een grote kom en mix op de lage snelheid todat het de structuur heeft van grof zand. Dit duurt 5-10 min. Voeg de eieren toe en mix totdat ze goed opgenomen zijn.
Voeg al mixend de kokosmelk, het limoensap en rasp toe en zet als alles goed is opgenomen de mixer op hoge snelheid. Spatel de geraspte kokos er luchtig door.
Vul de vormpjes voor 2/3 met het beslag en bak in 20-25 min gaar.