1

Onderwerp: Hmm, hoe zit dat nou met bbr van Funcakes?

Als ik deze bbr maak, wordt 'ie gelijk dik en verwerk ik hem het liefst gelijk, want dan is 'ie nog makkelijk te smeren. Maar ik heb het idee dat 'ie dan wat waterig wordt in de taart zelf. Het biscuit eronder wordt dan nattig. Is het noodzaak de bbr toch na het mixen op te laten stijven in de koelkast? Of misschien toch ook een beetje water vervangen door slagroom?

Jacqueline

2

Re: Hmm, hoe zit dat nou met bbr van Funcakes?

Nou, eerst op laten stijven ja zo kan het poeder het water opnemen.
En sowieso dijkjes spuiten en een dun laagje botercreme eronder tegen het intrekken :)

Groetjes Melanie

3

Re: Hmm, hoe zit dat nou met bbr van Funcakes?

Dankje voor de bc-tip!

Jacqueline

Re: Hmm, hoe zit dat nou met bbr van Funcakes?

Ik verwerk mn altijd direct in/op de taart. Ik heb niet het idee dat de taart daar nat van wordt. Misschien komt het omdat ik van zeelandia gebruik. (die overigens veeeel lekkerder is ;))

Cabana consulente worden? Wij zoeken jou! Ben je minimaal 23 jaar, representatief en in het bezit van een auto? Mail me dan of ga naar www.cabana.nl "Think summer, think Cabana"