1

Onderwerp: bonbonblokvulling

Ik wil van het weekend een taartje maken met bonbonblokvulling.Kijkend op de site bij de recepten loopt het water al in mijn mond.
Nu ben ik een beginneling, wel al 2 keer cuppies, nog geen taartje.
Als ik naar de foto kijk bij het recept is het net of de taart ook afgesmeerd is met deze vulling.
Nu is mijn vraag: Kan dit dan?
Ik lees overal dat je niet met een slagroomvulling kan afsmeren, want dan smelt je fondant.
Soms lees je zoveel info, dat je door de taarten de vulling niet meer ziet.
Kunnen jullie mij raad geven in deze.

groetjes, Yvonne

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

2

Re: bonbonblokvulling

Hoi,
Het is echt een vulling, en idd niet om af te smeren. Dan wordt het ook wel een erg machtige taart anders ;-)
Groetjes,
Wendy

Enkel met het hart kan men goed zien,
het essentieële is onzichtbaar voor de ogen.

3

Re: bonbonblokvulling

Inderdaad kun je er beter niet mee afsmeren omdat er slagroom in zit, de mogelijkheid bestaat dan inderdaad dat je fondant smelt. Afsmeren gaat het beste (vind ik) met botercreme 1:1 (zelfde hoeveelheid botercreme als poedersuiker). Eventueel kun je ook afsmeren met chocoladepasta of met (gezeefde) jam.

Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment!