1

Onderwerp: royal icing mix

heej dames.
ik wil woensdag voor de eerste keer royal icing mix proberen voor op een cupcake..
maar hoe werkt het eigelijk..
wordt het hard of blijft het zacht?
ken je het dan wel opeten als het bijvoorbeeld hard wordt. moet ook weer geen baksteen worden.

2

Re: royal icing mix

Wordt inderdaad (kei) hard :Y!
Wil je de hele cupcake ermee bedekken dan kun je misschien beter gietfondant gebruiken, dat kun je ook zelf maken door gewone fondant met een ietsje water in de magnetron te smelten.
Je kunt ook glycerine toevoegen aan de Royal Icing dan blijft het ook wat zachter.

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

Re: royal icing mix

oww dat is fijn zeg. dat wordt achteraf dus naar de tandarts.

Ken ik ook met botercreme van die toefjes maken die gewoon eetbaar zijn. inplaats van kei had worden.

iemand tips

4

Re: royal icing mix

Je kan inderdaad prima met botercreme een toef maken, gebruik dan de mix voor botercreme of maak meringue botercreme.

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

Re: royal icing mix

jaa zeker wel de mix van botercreme heerlijk zelfs.  merinque botercreme nog nooit gemaakt.