1

Onderwerp: dummie spoedje

Ik ben bezig met een dummie te bekleden normaal doe ik dat gewoon met taarten maar had er nog een paar in huis denk makkie! Maar me marsepein gaat de hele tijd door het piepschuim kapot wat doe ik verkeerd heb het nu al 5 keer opnieuw gedaan en het blijft scheuren tips zijn erg welkom:)

Groetjes

Re: dummie spoedje

Heb je je dummy wel ingesmeerd?

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

Re: dummie spoedje

Waarmee precies... boter creme?

4

Re: dummie spoedje

Bij een dummy bewerk ik de randjes altijd even met een schuurpapiertje, zodat ze niet zo scherp zijn. Misschien dat dat helpt?

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

Re: dummie spoedje

Ja of water, crisco, etc...

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

Re: dummie spoedje

Je moet ook zorgen dat je lap marsepein iets dikker is dan je een normale taart zou bekleden.

Mvg Claudia
Ik begin mijn dieet altijd op dezefde dag. Morgen!!!

7

Re: dummie spoedje

Vijl de randjes altijd iets af, zodat ze niet zo scherp zijn en maak de dummy nat met wat water. (Meestal ga ik er met een flink vochtige doek overheen)

De marsepein/fondant iets dikker laten dan normaal.

Succes!

www.bakselsvanbientje.nl - Voor gezellige workshops & winkel in Meteren
www.shopvanbientje.nl - Voor alle benodigdheden en ingrediënten online